Friday, 11 February 2011

Sabun Pencuci

Lama tak post. Hari ni, aku nak bgth sabun-sabun yang aku guna kat rumah. Aku rasa terbest la
  1. Sabun pencuci pinggan terbaik aku rasa ialah Sunlight. 
  2. Sabun basuh pulak aku guna jenama dari COSWAY. Setakat ni puas hati. 
  3. Pencuci toilet pun dari COSWAY. Sangat berkuasa. Berus sikit-sikit pun dah ok 
Yang ni aku recommend la... Tak tau la org lain.. Emm...Pernah aku guna pencuci mesin basuh dari Cosway utk rumah umi aku, waduhhhhh... gelap color air mesin tu.. Bagus gakkan

Sharing is caring

Saturday, 5 February 2011

Alya dah boleh duduk

Semalam tanggal 5 Feb 2011 tercatat episod baru buat Alya. Anak ibu yang sorang ni dah boleh duduk... comelnya.. Tapi kesian... Banyak kali tumbang... Hari ni pun banyak kali Alya tersembam...

Abah & ibu die dah jaga tapi still jatuh..Huhu.. Aku jaga-jaga kat belakang, Alya tersembam kedepan. Tak cekap betul ibu & abah ni.

Rumah aku ni, takdela byk sangat barang. So pantang je nampak Abah & ibu die, Alya terus nak panjat. Nak berdiri... Kat umi aku, die nak belajar merangkak le tu..

Seronok tau ada anak. Rumah meriah. Tak tau la kenapa orang sanggup buang anak merata tu. Tak patut betul